18 February 2011

PART 2: Mereka orang Kesayangan Saya

ai sume...chat x..??..wah2..sjk2 akhir ni blog aku mkin rmai org tgk smpai da trffic jammed kat sini..haha..yeke..??..koya lak aku kan...ok utk kli ni aku nak smbung entry strusnya brsmbung dri post yg dulu sbnrnya...kwn baik..??..ini dia org yg aku anggp kwn baik..sape nm dia ..??..tinggl mn..??..aish..sbar la jap...aku bg tgk gambar dulu ok...

cik mnis ain musa







ok kita smbung story ea..nm dia ain musa..tinggl kat palong, gemas...sby aku..skrg study utk jd nurse..skrg dia "in relationshp" ok..so, phm2 la...=)..mcm mn aku knl dia ni..??..urm, mcm ida gak...kitaorg knl time kat FELC Segamt...mula2 tu kan, aku xdela rpt sgt ngn dia ni kn..yela2..mula2 tgk mcm kecoh smcm je kan..haha..(jgn mrh ea ain)..pastu lm2 bru la thu prngai sikap dia mcm mn...baik, xkdkut...wat bezday aku(sweet memory )

kalo nak thu, rmai minat dia time kat FELC dulu..hehe...BOS (glrn sorg budk ni, aku xthu nama sbnr dia sape) pn mint kat ain ni..haha..mmg gelak ar kitaorg stu bilik kalo jmpe BOS ...nak usha ain..tpi ms tu ain da ada pkwe da..mcm mn blh rpt ngn dia..??...sbb kitaorg ada 4 org sbnrya..aku, ida, atie n ain...so mcm tu la..pape mslh aku akn share ngn makcik 2 org ni tau lg2 time pas da bis kursus tu dulu..wlaupn kitaorg cume knl dlm 3buln je kot tpi dah mcm adik-brdik (ain ckp).....pnh la gak aku pg umah dia...siap pnh bg nsihat kaunseling xbrtauliah kat dia..haha...

aku rs da mcm2 kitaorg lalui sm2 sjk umo kitaorg 18thun kot until now 21 thun ..n hope our friendship 4ever n ever..amin...
hang out kat angsn thun lps...
kitaorg ada cwn sm tau...
dpt pegang je la ptung ni..nak bli xmmpu lg...

ida, wani, atie .ain




2 comments:

mi-cAin said...

syg gler kt awk..:p

hazwani said...

sy pn syg kat awak gak ain...