29 November 2011

GA DARI KAK ES TANDA PERSAHABATAN

NAK JOIN, [TEKAN SINI]

Giveaway 11days

nak join, [tekan sini]

ucapan: semoga hubungan berkekalan selama2nya..amin..

Giveaway From Korea & Sydney

nak join, [klik sini]

nak tag:

tarih tutup: 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.

nak duit RM100, [TEKAN SINI]


Small GiveAway By Inas And Hakimah

[klik sini utk join]
nak tagged:

Tarikh : 26/11/2011 - 16/12/2011


Teruja: Jumpa Nisa Kay ( femes blogger)

ah..korang tengok tak aper yang cik wani tengok ahad lepas kat tv 3 jam 11pm..???.....Program Jangan Tidur lagi edisi 27hb Nov 2011...hahaha...cik wani nampk-nampak (nafas tercunggap2 ni)..cik wani nampak Nisa Kay dalam rancangan tu...selama ni just tengok gambar2 kat blog dia dengan kat youtube (cara solekan gunakan produk maybelline)..sweet tengok  tengok rupa dia yang cute n lawa ni...

tertiba haritu time cameraman fokus kat  penonton yang hadir, mata cik wani terpandang seseorang...Cik Nisa la..auww..sangat teruja tau..sebelum ni, Cik Wani memang dah terbaca dalam entry dia, [klik sini] pasal dia tengok rakaman Jangan Tidur Lagi ni..dalam hati ' kan best kalo cik wani pun dapat pergi tempat macam tu'...

episod time tu, pengacara dia Adlin Aman Ramli...tetamu jemputan sume magician..yang cik wani paling kenal Mat Sentol jer la..pelakon veteran kan..hehe..tapi serius cakap, cik wani sangat teruja ok tengok Nisa dalam rancangan tu..haha..bukan tengok tetamu undangan nyer...ni antara sedutan episod tu..Mat sentul wat magic:



credit pic from blog Nisa Kay


nak duit RM100, [KLIK SINI]

Contest Azam Smart Maal Hijrah 1433H

[klik sini utk join]
azam maal hijrah:
untuk menguruskan berat badan sebab kalo badan kurus tak mudah datang penyakit..badan tak mudah letih..saya bagi masa kat diri saya hingga saya final sem depan..mudah2an tercapai...doakan year kawan2 sume...

nak tagged:

Tarikh tutup: 13 Dis 2011
kalo nak duit RM100, [KLIK SINI]

SEGMEN : AZAM 1433H & TAHUN 2012

nak join, [klik sini]
ok..azam cik wani yang dari dulu sampai la sekarang tak tercapai- capai ialah....
nak kuruskan berat badan..menaikkan berat badan ada lah....

so, harapan nyer moga tahun baru ni dapatlah melaksanakn azam tersebut..dan ingin mnejadi better person..amin..mudah2an..

tarikh tutup: 31 Disember 2011 jam 12.59pm...

25 November 2011

CONTEST SENYUMAN MENAWAN HATI

nak join, [tekan sini]

senyuman kitaorang menawan hati tak..??

nak tagged:

tarikh tutup: 25 Dis 2011

p/s: nak duit RM100, [KLIK SINI]


RM50 Gift Voucher from Mommy Lily

KLIK SINI UTK JOIN

Saya suka shopping online..!!!

meh ramai2 join sebelum 30 Nov 2011 tau...


p/s: kalo nak duit RM100, [singgah sini ]

24 November 2011

CONTACT LENS GIVEAWAY

nak join, [tekan sini]

1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain.

nak join , [tekan sini]

nak tagged:

ok..sekarang sume tengah demam angry bird kan..kalo tak percaya tengok [sini]..so, masa keluar haritu tak melepaskan peluang untuk bergambar dengan angry bird la..nak beli mahal sangat la..Yg kecik macam ni jer dah RM125 tau..huhu..tak mampulah saya..hehe...


ok..ini adalah acara pertandingan sape makan aiskrim Md paling laju..yg kiri tu adik perempuan saya..yg comel tu anak sedara saya ,nama dia Haiqal..cute kan..??..hehe..gambar ni saya ambil awal bulan 5 hari tu time kitaorang keluar 1family...

yang ni pertandingan ape lak ni..ni sume family saya yg perempuan jela..hehe..dari kanan mak saya, adik saya, saya dan my beloved sister..
Tarikh tutup: 18 Nov 2011 - 18 Dis 2011
nak duit RM100. [TEKAN SINI]



2nd Giveaway Comel dari Ummi Iman

NAK JOIN ,[TEKAN SINI]

kali ni nak tagged:

TARIKH TUTUP : 12.12.2011

Contest Kenali Bloggers.

nak join tekan sini
nak tagged:

10 perkara yg cik wanny perlu tahu:
1. nama penuh saya Nor hazwani Bt. Mohammad
2. asal Segamat, Johor
3. belajar kat UTM Skudai 
4. umur 21 tahun
5. dah ada pakwe
6.suka warna biru
7. anak ke3 dari 6 adik- beradik
8. tak suka org ckp besar..
9. dah tak de ayah (meninggal)
10. ada 2 org kawan baik ( ida, ain)

ok, sekarang ni soalan untuk wanny..
1. dah ada steady lum..??hehe..
2. lahir tahun 96 yer..?? amek PMR kan thun ni..??so mcm mn preparation..??

p/s  Tarikh tutup: 25 Dis 2011..
       nak RM 100 secara percuma meh [klik sini]


1St FAZWA GiVeAwAy


nak tagged:

nak join meh pegi [sini]

23 November 2011

wordless wednesday


Segmen : Aku Suka Blogwalking

[klik sini]



p/s: tarikh tutup 31 Dis 2011 jam 11pm
      [KLIK SINI KLO NAK RM100]

Segmen : cik eiyda nak review blog korang!!!



nak tagged:

tarikh tutup: 30 nov 2011 tau..klik [sini] kalo nak RM100

Jom Join My Bloglist

join sini

komen saya: header sekarang nampak lebih matang ..hehe..


tarikh tutup: 1.12.2011 pukul 12am

nak duit RM100[KLIK SINI]

Fida (ex- Mamat Sepah) didekati VIP

BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG

saksikan telemovie ini pada 22 Dis 2011 di Astro Ria tau..best!!

kalo nak bermimpi biar sampai ke bintang, kalo tak boleh sampai ke langit, jadilah kan...

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

klik [SINI]  untuk join
p/s: tarikh tutup segmen: 30 nov 2011

[MTV] Hafiz & Adira - Ombak Rindu (OST Ombak Rindu)


Tak sabar nak tengok movie ni...

Contest Klik Dan Like Fan Page

Aku tak Kisah Dengan Keadaan Sekelilingku....


anak sedaraku, Hannis tido nyenyak tanpa hiraukan keadaan Pangsapuri Seri Nilam hingar-bingar dgn jeritan penyokong Malaysia tmasuk jeritan ayah ngn abangnyer..Haiqal Hisham..bunyi bunga api lg..!!..tido tetap tido

21 November 2011

Segmen Jom Follow Reramai by Hany

nak join ,[klik sini]

nak tagged:

Tarikh tutup: 30.11.2011

p/s: nak duit RM100, [KLIK SINI]




Jom join BLOGLIST nurulAuni tahun 2011

[klik sini]


Tarikh tutup: 30.11.2011 jam 10.05pm yer..!!

p/s: nak duit RM100, [klik sini]

Segmen: Jom Blogwalking Bersama Eiqa Azra..


nak tag
aziah

Tarikh tutup: 30.11.2011

CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU

klik [sini]

bersahabat selama2nya...

nak tagged:

tarikh tutup: 17 Dis 2011

p/s: kalo nak duit RM100,[KLIK SINI]

ALVAS BIRTHDAY GIVEAWAY

untuk join ,klik sini


Tarikh tutup: 23 NOV 2011
nak duit RM100,[KLIK SINI]

Contest: Blog Paling Kemas tapi Cantik

nak join tekan sini

nak tagged

contest ni dari 17.11.2011- 30.11.2011


p/s: nak duit RM100, [KLIK SINI]

20 November 2011

CANDID TIME CONTEST

klik sini

gambar ni diambil ketika jamuan raya Kelab Star di kolej saya...time ni tengah isi nama untuk borang kehadiran..hehe...serius gila kan muka saya..hehe..

nak tagged 

meh ramai2 join contest ni sebab tarikh tutup dia lambat lagi iaitu pada 13.12.2011

p/s: nak duit RM 100 percuma..??..[klik sini]

Contest Creative Candid




nak join klik sini

gambar ni diambil awal September haritu time kitaorng keluar sama2 makn Md kat Skudai..gambar ni kawan aku yg amek,Nad..aku yg mana..??..yg pkai spec tu..hehe..banyak tak kitaorg makan..??

Fazura bercinta dengan ....


19 November 2011

Segmen :OPPPSS TERJAH!!!Sampai Lebam

klik SINI
Tarikh tutup: 28/11/2011

p/s: nak duit percuma RM100..??..Klik [sini]

KITA SAHABAT

klik SINI
-sahabat sentiasa ada bila kita perlukan nyer..sentiasa support n tolong kita time kita perlukan dia..berkongsi segala suka dan duka..saya sayang sahabt saya!!

Saeda Zainal
Tarikh tutup: 20 Nov 2011 jam 4ptg ok..


p/s: nak duit RM100 percuma klik [SINI]

17 November 2011

Segmen Cik Bunny: Jom Blogwalking! (Bahagian 2)

klik sini
Tarikh tutup : 15.12.2011

CONTEST TEKA HARGA BURGER !!!

Klik SINI untuk Join yer sampai hri ni jer!!
saya rsa harga dia RM 2.50

Nak tagged



16 November 2011

Giveaway Eysha

1st GiVeAwAy By Yana

meh sini utk join
Tarik tutup: 25.11.2011 pukul 11.50pm..sempt lagi kalo nak join

5th Anniversary Giveaway

nak join sekali ,klik SINI

UCAPAN:  
selamat ulang thun yang ke-5 sis..semoga bahagia dunia dan akhirat..sentiasa bersabar dalam menghadapi masalah dalam rumahtangga (ceh, macam saya ni dah kahwin lak kan..)...Mudah2an masjid yang sis bina dengan suami  akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat. Moga2 Allah memberkati dan melindungi rumah tangga kalian berdua sentiasa…Amin 

p/s: Tarikh tutup: 17 Nov 2011 jam 12.00am yer..!!

CONTEST BFF 1.0 FAREZ SHAH OFFICIAL!

meh ramai2 join sini...klik TEKAN

ni la bff saya..nama dia AIn..kitaorang kenal since tahun 2008...saya selalu wat entry pasal dier...klik  Sahabatku
gambar ni diambil tahun lepas kat Plaza Angsana JB..
Saya nak tagged  ;



Tarikh tutup contest ini 25 DISEMBER 2011!!
HADIAH
tempat pertama : topi istimewa daripada australia!
tempat kedua : rm 10 top up
tempat ketiga : magnet + keychain dari vietnam
2 hadiah saguhati : keychain dari Australia