25 March 2011

zaman- zaman matrix

PART 1: MY ROOMATE'S

camat  pagi sume...malam tdi aku mimpi roomte aku time matrix..haha..mybe cox truja sgt kot tgk commnet dia smlm kat blog ni..haha...rindu lak kat die...sape lagi kalo bukan cik limah @ http://ladolceawen.blogspot.com/...ok kali ni aku nak story psl diaorg ok...

ok, aku sbnrnya msuk lmbt kat dlm bilik tu..msuk2 je, dah ada Awen ngan Nelly..so segan la kan...pastu diaorg sume asl dari negeri yg sama...mula2 msuk tu snyp je aku..+ aku xphm sgt sbnrnya apa yg diaorg ckp..haha..dah lama bru phm tau..haha...

AWEN: sweet budknyer..duk sebelah katil aku...sgt2 rajin study tau..putih..dulu ingt dia minat kat abg *****...oh rupenya dah ada tuan kemek ea...??..hope nty nak kwin jmput aku tau awen..urm, dulu kalo strt study week je msti aku malu ngn diorg...yela, diorg sume kuat study tau...smpai thp malu aku tu kan, aku pi tido kat lntai coz xnk diaorg tgk aku asyik tido je..haha..pastu tang kalo mlm2 kalo dia nak pi toilet, "wani,,temankan aku pi toilet..."..hehe..aku kan wani= berani...cewah...skrg dia kat UM...aku sllu bc blog dia..motivte aku suh bljr..hehe..(trharu x awen dgr org ckp ni..??)..

awen...

NELLY: ni lak lagi sorg roomte aku...org kelntn gak...kuat stdy gak mcm si awen tu..skrg stu u ngn aku,UTM..kitaorg stu fakulti, iaitu Fakulti Sains...sem ni lak kebetulan stu kls utk subjek IOP...hehe..so kdg2 jumpe la elalu kan..diorg ni sume baik ngn aku tau..pling best time besday aku la..diaorg bg kek..hehe...cute2...

nelly dan awen


sweet memory

p/s: rindula kat korg...





 

3 comments:

awenazri said...

hehehe...terharu aku baca entry ni...time ko post entry ni, aku xbkak blog. Bz n xperasan! RINDU WANI gak!! Mane ade aku rajin study nye.. Rajin makan adelah..hehe

Btw, spe yg aku minat dlu eh?? Lupa laa (gaya cam minat rmai je kan) Hehehe

Rindu nak suh ko temankan ak p tandas lg..hehe kat sni rumate ak senior n junior, diorg tido awl n xberani ak nak kejutkn diorg teman p tndas memalam...huhu

hazwani said...

hehe..shahir....
aku rasa la...memeg la awn rjin study...xpercaya ker..??

hehe..so kalo xtahn, tngu smpai esok jela ea..??...sian die,..

awenazri said...

opsss shahir?? kikikiiii ;p
myb esk ak kua date ng shahir tu...haha nk jd paparazi??

haha tips yg ak amalkn ialah, kurangkn minum air wktu mlm...so, xdelah nk terkucir...hehe