26 April 2011

Frust Aku..


Walaupun aku tahu yang akan tak dapat post trus entry ni tapi aku still nak jugak kongsi apa yang aku rasa sekarang ni…senang cerita ni akan dipanggil draft la kan..hehe…

Mood untuk study malam ni = 0…paper killer tadi..??...aku mampu berdoa je tadi..mudah2 an aku lulus coz aku tak nak repeat dah…line celcom malam tadi hancus..pastu ada lak Im cakap Shahir(abg aku)  capel ngan Rozita Che Wan…pastu siap cakap lagi kan,” biarkan lah dioarg bahagia macam kita ni”…aish..mana blh..TAK RELA OK!!!!...haha…pliss la ea Shahir cari lah org lain tau…

Dah la aku melepas sorg abang hensem…bila dengar jer dia dah bertung, aduhai sangt2 sedih ok..sape lagi kalo bukan yang putih2 hensem tu…Ashraf Muslim la..huhu…tak pela..kalo dia nak tunggu aku pun, kang sian lak dia kena tunggu lama kan..umur dia pun dah 30 tahun kan..tak pela, aku izinkan je….(sabar2 jangan muntah dulu)…nak wat macam mana..redha jela…nasib baik la tunang dia, umur 24tahun tu pakai tudung, kira sweet gak la..ala chubby macam aku gak la..(nak juga sama ngn aku)..huhu….sangat beruntung la perempuan tu..nama dia aku lupa lak sape…bakal doktor..kira pinang dibelah 10 gak la..hehe…
Ok bersambung balik psal si Shahir tu kan..bila aku kenal pasti balik, soal siasat ngn my syg, rupanya hanya GOSIP semata2..yes..sangat2 lega…gosip si Shahir




p/s: jangan percaya gossip ok!

2 comments:

mAk CiK eDa said...

aku kuciwa~ huk3..

hazwani said...

haha..thu tak pe...dah la hensem weh..aku sbnrnya sedih lagi ni..hahahahah