08 November 2011

Segmen : Aku Adalah Blogger

saya start bukak blog ni sebab nak kan tutorial pasal macam mana nak buang virus kat blog kita..pastu ternampak kat blog sape entah..Nabila wat segmen: Aku adalah blogger..(samala)..ok tanpa membuang masa lagi kita tengok syarat- syarat nyer ok..

syarat-syarat nya ialah
1. follow and like Blog Nabila
(dah follow n like dah)...

2. buat entri dengan tajuk " Segmen: Aku adalah Blogger", pastu letak banner dan link ke entri enty ini...dan tulis apa yang kita nak tulis...
( saya suka binatang yang berkeliaran dalam blog Nabila ni..hehe..lari dari tajuk la pulak...teringin nak rasa berkawan ngn blogger2 sume..sudi2 kan la ea...)...

3.tag 3 orang rakan...
(saya tag MielaNadiaZulaikha)

4. tinggalkan link kat bahagian komen..
(siap)..

TARIKH TUTUP IALAH 12/11/2011 ok...


8 comments:

Saia Budax Lanun said...

Assalam, datang jenguk kat sisni... dari segmen yang sama...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html#axzz1dJQv00QE

Diyana Ali said...

hai jalan sini dr segmen sama . jom dtg blog sy :)

Miss Nadya said...

Salam perkenalan dari nad..dari segmen yang sama..:)

new entry ::

Cash Out Says.My

Review Blog

FARAH said...

singgah dari segmen nie

http://melaluidetik2kehidupan.blogspot.com/

Eza Boom Boom :) said...

Hai awak….Eza lawat awak hari ni..Baru ada masa free nak blogwalking… Hope awak masih sudi nak kawan dengan Eza.. Nak kenal Eza? Jom jom jom! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

wani mohd said...

thanks sume singgah..nty saya singgah yer..

The Bandits said...

singgah dr segmen....tq...jom singgah sy punye segmen lak >> http://ayienano.blogspot.com/2011/11/segmen-jiwa-kacau.html

lelakigua said...

salam...
datang jenguk dari segmen yang sama..

http://lelakigua.blogspot.com