11 November 2011

Segmen Hujung Minggu | Mari Bedudun

klik INI

Saya berasal dari Segamat, Johor...
insyallah kalo tak de aral melintang tahun depan saya akn habis belajar..tak sabar nyer nak tunggu saat tu tapi itulah...nak mengadap Projek Sarjana Muda( PSM) tulah yang tak tahan..hope..dapat settlekan juga..amin..=)

tarikh tutup ialah 13 Nov 2011 jam 2pm...

5 comments:

c genk bah ne said...

Makasi sebab sudi join segmen genk ^^

hazwani said...

hehe..sama2..lama2 suka la join benda2 macam ni...

Diera Tekikushika said...

baru minggu ni free nk pergi bedudun kat blog awak. jom pergi blog saya meh =)

Diera Tekikushika said...

baru minggu ni free nk pergi bedudun kat blog awak. jom pergi blog saya meh =)

siti hidayah said...

Hye. datang singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/11/segmen-hujung-minggu-mari-bedudun.html