08 November 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

berjalan2 lagi nampak lagi satu contest..syarat2 dia pun mudah jer...

SYARAT-SYARATNYA?
Syarat dia mudah saje..tak payah susa2 nak taip2 n citer panjang lebar..
1.Wajib follow blog azfa..muahaha..
(dah klik dan like contest tu)
3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.
(pun done..)
4.Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakkan supaya  lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..ye dak?
(nak tagged azra dan fazilah)
5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke? done!
(ok...)
6.Tolong alert,jgn tingglakn link korang yg mcm ni:

"sayabudakhotgiler.blogspot.com"

p/s: saya suka 10.11.2011...bezday my bf..hehe

8 comments:

Hilmi Razali said...

sudah fllow dari segmen yang same..kalau sudi singgah la blog sye dan kalau terlebih sudi fllow lah skali ...thank you !

http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

alynfazlin said...

singgah sini dr segmen same.. :)

Syazfida Afzan said...

done following you...^_^

http://syazfida.blogspot.com/

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana dr segmen yang sama ;) hana usha blog kamu ;)

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama..jom singgah blog iza..:)

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

Ana Adni Collection said...

Hai.. Singgah dari segmen Jom Naikkan Jumlah Follower...
Dah follow awak...
Mari singgah blog saye plak... Follow lah sekali ye...
http://ana-adni-collection.blogspot.com
http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Cik Limah said...

follow dari segmen yang sama. jemputlah ke blog saya.. :)


http://ciklimahdisini.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

PURPLEVIOLET said...

Nak header yang cool tak?Azfa bagi diskaun pada 10 tempahan pertama taw !boleh tarik ramai folower ke blog awak ..

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html