11 November 2011

Segment | Santai Blogger!



kenapa url saya macam kat atas..??
nama penuh saya NOR HAZWANI BINTI MOHAMMAD..dalam banyak perkara, saya selalu akan letak nm saya dan nama ayah saya..contoh e-mail saya hazwanimohd90@yahoo.com ....paswod saya pun sama juga...ia akn sentiasa mengigatkan saya akan ayah saya walaupun dia dah tak ade lagi..=)

saya nak tagged:

9 comments:

Ku Azhar said...

eh bhya 2 gtau password tu....hehehe..thnks for joining k :)

Cik Bambam said...

Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

Apih El Nino said...

Thanx :)

natashaborhan said...

singgah dari segmen yg sama dan ahli kumpulan 7 :]

-fieda- said...

dtg jenguk dan baca entry..happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

-fieda- said...

follow sini sekali..

yuseri said...

dtang dari kump 7...
done follow///
jenguk sini jugak
http://yusartz.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

NaLutdi n'iA said...

hye there, dari segmen sama taw .. Group 7 (:

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

hai sha dtg singgah sini :)
sha dah FOLLOW awak tau

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

jemput melawat sha balik :)

*dah click2 awak punya !