13 February 2011

Bezday aku yang ke 21

salam semua..urm, nak story pe ek kli ni..???bezday...???..mcm rs nothing je rs nyer tau..yela..yela nape..??..enth, tak rs da mcm dulu..aku tnggu wish dri 'dia' kwn bek aku yg sllu akan ingt aku wlaupn bz tpi..urm xpela..

pape pn smlm sgt2 rs epi n rupenya ada gak org yg syg kat aku kan...ingt kan sume xsyg aku..hehe..smlm jln2 pi jusco..coz jumaat tu aku rs stress sgt2..xthu nape..??..mr im tny gak nape aku...tpi aku pn sndiri pn xthu nape sbnrnya la...

lepak2 ngn tirah wat cucur yg sgt sdp( da blh kwen da die) siap suh promote lg kat ____..hehe...=)..borak2 pastu sya ngn ami pn msuk...jeng2..diaorg bg mknn ksukaan aku yg cume ada kat Jusco Tamn U tau..hehe..tart tlur ngn roti blueberry..hehe..yg cik tirah lak bg coklat cadburry yg akn mr im bg aku kalo kitaorg jmpe..'
thanks korg..rs best sgt2 smlm dpt lepk n gelak sm2....

sya ngn ami bg.........

tirah bg....



2 comments:

mi-cAin said...

i noe its me....:(

hazwani said...

ala2....jgn la ckp mcm tu...