09 January 2012

Ronda- Ronda Cuci Mata kat UTM

Itulah..dah lama duk kat UTM ni barulah berpeluang jalan2 sekitar UTM ni..asyik terperuk kat bilik jer kan....dah 5sem duk kat sini baru rajin nak jalan2 kat sekitar Kolej Rahman Putra( KRP) ni..saya suggest kan kalo nak cari jodoh pi la jalan2 kat sini..haha..dapat jumpa yang hensem2 tau..misi kali ini berjalan petang bersama puan muda eda dan puan muda aishah..saja2 nak rehatkan otak..(aku pun rajin study jugak bukan macam korang sorang jek)..hehe..so yok tengok la pic2 kitaorang  yang excited ini yer..hahaha..

esoknyer lak, saya pergi Tasik Ilmu (area Utm juga), siap ada kuda putih lalu lagi kat situ..fuyo..pergi ngan Aima ngan Siti jer..best..first time gak saya pergi( nampak sangat katak bawah tempurung)..best la..harapan sem ni n sem depan nak kumpul pic banyak2 sebelum habis belajar...



pilih yang mana satu....




Eda, saya dan Aishah

 Tempat: Tasik Ilmu, UTM Skudai
 Masa: 5.30pm

cik ma asyik bercakap dalam telefon..bz yer

Pemandangan Masjid Sultan Ismail dari Tasik Ilmu

siap peace lagi..


model batu hitam


p/s: menegur tak salah tapi dengan cara berhemah..jangan sampai ada orang berkecil hati ngn cara kita..nobody perfect..try to accept difference..stop Condemning..bak kata kawan aku nad " what u gives, u get back"...

3 comments:

nadzierahnazri said...

eeh, ade name kite la dalam entry awak...co cweet..:)kihkihkih

wani mohd said...

hehe..terharu tak..??

nadzierahnazri said...

terharu sesangat..hehe..:)